04 juni Kennissessie I-vakmanschap

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Het is krap op de arbeidsmarkt en de vraag naar de goede mensen op i-gebied blijft groeien, zeker bij de Rijksoverheid. In 2022 ontvingen IT/IV-vacatures bij het Rijk gemiddeld slechts 2,5 sollicitatie per vacature, het minste aantal van alle vakgebieden. Daarom biedt het programma I-Vakmanschap verschillende mooie initiatieven op dit vlak en organiseren we een reeks kennissessies om inzichten en mogelijke oplossingen te delen op het gebied van (IT/IV-)krapte.

Voor wie en hoe aanmelden?

Ben je (IT/IV)-manager of werkzaam binnen het HR-domein bij een Rijksorganisatie? Dan is deze kennissessie zeker interessant voor jou. Andere geïnteresseerden zijn ook van harte welkom.

Datum & tijd

De sessie is op dinsdag 4 juni online te volgen, van 11.00 tot 12.00 uur. 

Aanmeldlink volgt.